TOBB BAŞKANI SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ÜRGÜP’TE

TOBB BAŞKANI SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ÜRGÜP’TE

TOBB BAŞKANI SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ÜRGÜP’TE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu açılışa katılmak üzere Ürgüp İlçesine geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ürgüp Belediye Meclisi’nin kararıyla Ürgüp ilçesi Duayeri Mahallesinde bulunan ve kendi adının verildiği Rıfat Hisarcıklıoğlu Caddesi’nin açılış törenine katıldı.

Tören; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Öbekli, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Kapadokya’da, Ürgüp’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Meclisi üyelerine aldıkları böyle bir karardan dolayı teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ