Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kozaklı’nın Köylerindeydi

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kozaklı’nın Köylerindeydi

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kozaklı’nın Küçükyağlı,  Büyükyağlı, Hacıfakılı ve Kaşkışla köylerini  ziyaret ederek, köy halkının istek ve taleplerini dinledi.

Ziyaretleri sırasında İnci SEZER BECEL’e; İlçemiz Kaymakamı Erkan ADIBELLİ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil DURU, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz DİNÇ ve köy muhtarları eşlik etti.
Vali İnci SEZER BECEL, beraberindekilerle birlikte  Küçükyağlı ve Büyükyağlı köyleri,  Hacıfakılı, Kaşkışla, Köylerini ziyaret etti.
Ziyaretlerinin devamında köyde  bulunan vatandaşları dinleyen Vali  SEZER BECEL, köy halkı ile bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Köy muhtarından, köylerin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Köylü vatandaşlar ise Vali SEZER BECEL’i, köylerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.
Köy muhtarları da, köylerine yapılan ziyaretlerinden dolayı Vali SEZER BECEL’e ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

Kozaklı İlçesine bağlı Büyükyağlı köyünde 1205 yılında yaptırılan tarihi köy camisini ziyaret etti. Vali Becel, ziyaretinde, cami içerisinde bulunan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’ini de ziyaret ederek, dua etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ