KAYMAKAM ERDİNÇ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

KAYMAKAM ERDİNÇ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

murat çağrı avanos

Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.
Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya aynı zamanda ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli yayıncılık anlayışı çerçevesinde olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmakta, bir anlamda kamu vicdanının sesi olmaktadırlar.
İlçemizde bu mesleği yerine getiren gazeteci arkadaşlarımız, yaptığımız çalışmaları ve sunulan hizmetleri vatandaşlarımıza doğru ve hızlı bir şeklide aktarılması noktasında bizlere destek olmakta, yaptıkları haberlerle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunmaktadırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve ilçemizde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim.
                                                                                                          Murat Çağrı ERDİNÇ
 Avanos Kaymakam
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ