2019 Yılında Vergi Rekortmeni İş İnsanı Musa Ertaş’a Teşekkür Plaketi Verildi.

2019 Yılında Vergi Rekortmeni  İş İnsanı Musa Ertaş’a Teşekkür Plaketi Verildi.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği(NESİAD)’nin düzenlediği  ’30.yıl Gala gecesi ve ödül töreninde Nevşehir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2019 yılında vergi rekortmeni listesinde yer alan iş insanı Musa Ertaş’a teşekkür plaketi verildi.

Crowne Plaza Cappadocia Otel’de gerçekleştirilen ve 2019 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucu, Nevşehir il genelinde en fazla vergi beyan eden ilk 100 mükellef arasında yer almayı başaran NESİAD üyesi başarılı kurum ve iş insanlarının ödüllendirildiği programda ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’a iki ödül birden verildi.

2021 Yılının son ödülü töreninde, vergi rekortmeni listesinde yer alan ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş’a  AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz tarafından plaket takdim edildi.

30. kuruluş yılını  kutlayan NESİAD’da görev almış onur kurulu üyesi olarak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından plaket takdim edilen ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş yaptığı açıklamada; “Ertaş grup olarak başarılarımızı geleceğe taşıyarak küresel rekabette öne çıkaracak çözümler üretmeye istihdam etmeye ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ