2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Güvenlik Toplantısı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Güvenlik Toplantısı

okul

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminde okullarda ve çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ’in Başkanlığında yapılan “Okul Güvenliği Toplantısı’nda” ele alındı.
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ, Belediye Başkanımız İsmet İNCE, İlçe Jandarma Komutanı Kadri KEKLİK, İlçe Emniyet Müdür V. Ferhat YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdür V. İlker AKDOĞAN, eğitim camiası, muhtarlar, okul aile birliği üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve oda başkanları ile şoförler odası okul servis temsilcileri katıldı.
       Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakamımız, okullar ve çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili toplantı yapmaktaki amaçlarının 2018-2019 eğitim-öğretim yılının 2. döneminde bütün okullarımızda güven ortamı sağlanarak, öğrencilerimiz bütün zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, fiziksel ve ruhsal yönden daha sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlamak olduğunu söyledi.
           Çocuklarımızın güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak üzere okul servis araçları ile sürücülerin üzerinde denetimlerin yapılacağını belirten Kaymakamımız, ayrıca “Kamu kurumları, güvenlik güçleri, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, idareciler ve veliler olarak hep birlikte hareket ederek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın başarılı ve huzur içerisinde bir eğitim ve öğretim yılı geçirmesi için çalışacağız” dedi.
2018-2019 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminin öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı ve başarılı olmasını temennisinde bulunan Kaymakamımız toplantıda katılımcıların soru, görüş ve önerileri dinledikten sonra toplantı sona erdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ